Sports bar in Breda

Sports kijken in Breda doe je bij Lawaaipapegaai

Gevestigd aan de Haven in Breda vind je onze vrolijke, eigenzinnige hangout Lawaaipapegaai. Lawaaipapegaai heeft een unieke, huiselijke stijl waarin je je gelijk thuis voelt en is perfect om te borrelen of een hapje te eten. Er hangt een ongedwongen, chille sfeer en een bar van 17 meter lang, een radiostation én een grote discobal is wat Lawaaipapegaai erg uniek maakt. Er worden verschillende lekkere drankjes geserveerd zoals speciaalbieren, Gin-Tonics en cocktails. Daarnaast kun je ook heerlijk Amerikaans eten bij Lawaaipapegaai met fantastische burgers. 

Bekijk iedere wedstrijd

Waar Lawaaipapegaai bekend om staat, is het uitzenden van sportwedstrijden! Onze hangout heeft maar liefst zes(!) Tv-schermen waar je sport op kan kijken. Je zult dus nóóit een moment missen. Enne… Dan hebben we het niet alleen over voetbal, maar ook Formule 1, Olympische Spelen, tennis en nog veel meer. Bij alle grote wedstrijden en sportevenementen is het gezellig druk bij Lawaaipapegaai en vieren we samen de overwinningen of steunen we elkaar bij verlies. Als jij een leuk uitje zoekt met je vrienden- of vriendinnengroep waarbij je de mooiste sportwedstrijden kan kijken, dan zit je bij Lawaaipapegaai zeker goed! Staat de wedstrijd waarvoor je kwam nog niet op? Vraag hem dan aan bij de bar!

In de rust van de wedstrijd zelf nog even fanatiek bezig zijn? Dat kan ook bij Lawaaipapegaai! er staat namelijk een tafeltennistafel MIDDEN in onze zaak, waar je elkaar kunt uitdagen voor een fanatiek potje tafeltennis.

Wat ook erg uniek is aan Lawaaipapegaai zijn onze barbirds. Zij zorgen ervoor dat de lekkerste drankjes jouw kant op komen en maken jouw avond bij Lawaaipapegaai nóg beter. Dus: zin in een gezellig avondje sport kijken met het lekkerste eten en drinken? Kom dan lekker aanlawaaien bij Lawaaipapegaai. We zien je snel!